sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

ELÄMÄNI ILOT JA KILOT

Parisen viikkoa sitten olin vielä Pariisissa ja nautin ensimmäisten 10 kilon tiputtamisesta ansaittua palkintoani J. Tarina tästä löytyy osoitteesta http://15kiloapariisiin.blogspot.com/ jos mukaan on tullut uusia lukijoita. Sieltä löytyy taustatiedot ja syyt tähän blogiin. 

Mutta nyt siis jatkan elämäntaparemonttiani. Tavoitteena edelleen toiset 10 kiloa ainakin, toivottavasti jopa hieman enemmänkin. Palkintoa tavoitteen saavuttamisesta en ole vielä keksinyt, mutta jahka sen keksin, niin ilmoitan kyllä J. Kuten otsikosta voitte päätellä, ajattelin tällä kertaa hieman laajentaa blogiani koskemaan lähes koko elämääni, en vain laihduttamista, koska huomasin aiemmin, että välillä oli hankalaa keksiä muuta kirjoittamista kuin suurin piirtein päivän ruokalistan luettelemista. Ja kirjoittamista kuitenkin tarvitsen terapiakseni, joten tässä sitä mennään J. Ajattelin, että myös lukijoita voisi kiinnostaa kuulla muistakin asioista, minähän olen kuitenkin itse neiti positiivinen (kts. otsikko) J. Ja ehkä mukaan sopii jopa enemmän kuviakin piristämään ihmisiä, kun ei tarvitse yhtä aihetta vain käsitellä.

Ennen Pariisin reissuahan kerroin, että tietokoneemme hajosi ja myöhemmin selvisikin, että koneesta oli mennyt kiintolevy. Sinne siis katosivat myös kaikki ”ennen”-kuvat itsestäni, joten tämä blogi aloittaa tavallaan tyhjästä, vaikka aion kyllä muistaa, että alkupaino oli sitten se 95 kiloa J. Korvaukseksi kadonneesta ennen-kuvasta rekonstruoin sellaisen, joten olin suurin piirtein tällainen:


Minä siis tuossa sohvalla :)

Kesällä sitten uusi kuva, saa nähdä saako bikinit mukaan kuvaan… Mutta huomenna alkaa siis jälleen ”Totuuden Hetki” ja ilmoitan nykyiset mittani. Pelkään pahoin, että saavutettu voitto on ihan vähän tainnut lipsahtaa tappion puolelle…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti