maanantai 11. huhtikuuta 2011

TOTUUDEN HETKI

Vaakani teki tosi inhottavan tempun aamulla. Se ei suostunut näyttämään pienempää lukua kuin edellisellä viikolla, vaan päinvastoin… painoa oli tullut takaisin 400 g. Ok, söin viikonloppuna taas hieman herkkuja, irtokarkkia ja kevätkääryleitä, mutta muuten viikko meni mielestäni hyvin. Niinpä masennuin heti aamusta. Varsinkin, kun olo on ollut hieman kipeä taas pari päivää. Mutta tästähän noustaan taas, saattepa nähdä.

Viime viikolla tein aika monta kertaa thaityyppistä ruokaa, ja olenkin nyt innostunut niistä. Kevätkääryleitä lukuun ottamatta ovat hyvinkin kevyttä ruokaa ja tulinen ruokahan auttaa muutenkin aineenvaihdunnassa. Aionkin tulevaisuudessa keskittyä entistä enemmän tähän ruokailuun. Ystäväni kertoi, että kun thaimaalainen yrittää pudottaa painoaan, hän syö nuudeleita kasvisten kanssa ja johan lähtevät kilot. Kyseessä on silloin nimenomaan mungpapu-vermisellit, eivät mitkä tahansa nuudelit, joten seuraavalla kerralla kun näen niitä, ostan niitä myös J.

Mieheni alkoi myös parantamaan elämäntapojaan ja aloitti tupakkalakon. Siitä syystä hän googletti kaikenmaailman aiheeseen liittyviä juttuja ja löysi myös erään keskustelun, jossa joku kehui laihtuneensa nikotiinipurkan ansiosta! Siis mitä ihmettä? Kyseinen ihminen ei kuulemma ole ikinä polttanut, mutta alkoi syömään nikotiinipurkkaa, joka kuulemma pitää nälän tunteen poissa. Pakko myöntää, että hetken kävi mielessä, josko kokeilisin moista, mutta ei, se kuulostaa aivan hullulta. Vaikka toisaalta tuossa ajatuksessa on eräänlainen logiikkakin. J Meitä on moneen junaan, minä aion pysyä tässä valitsemassani junassa ja taistella kynsin hampain loppuun asti. En vaan ymmärrä, miksei nyt meinaa millään onnistua… alamäki alkoi heti vaihdettuani blogia, pitäisiköhän palata sinne Pariisi-blogiin takaisin J.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti