tiistai 29. maaliskuuta 2011

JORINAA

Tänään olenkin sitten pysynyt ruodussa melko hyvin. Olen oikein ylpeä itsestäni. Päivän ruokailuun kuului aamupuuro, ruisleipää, kasvis-kanawokkia, jugurtti ja kaksi palaa tummaa suklaata. Kylävierailulla söin kylläkin korvapuustin ja join pillimehun, mutta siinä kaikki ylimääräinen. Nälkä on tosin aivan mahdoton juuri tälläkin hetkellä, yritän pitää itseni työn touhussa koneen ääressä ja painun kohta unille, silloin ei ainakaan tule syötyä mitään J.

Liikuntaan pitäisi taas myös päästä jossain vaiheessa kiinni takaisin. Kun poika lopetti ne päikkärit, jäin minun ainoa mahdollinen television edessä jumppaus-hetkenikin pois… Onneksi nyt on ollut sen verran lämpimämpää, että ollaan taas päästy ulkoilemaan edes himpun verran enemmän. Maanantaina sain kyllä aimo annoksen hyötyliikuntaa, kun ensin imuroin ja sitten tein lumityöt pihalla ja sitten ajoi aura-auto ohitse ja tein osan lumitöistä uudestaan J. Ja illalla vielä tein noin tunnin kävelylenkin naapurin kanssa.

Lumessa on mukava nukkua ja lisäksi se on erittäin kevyttä syötävää :)

Suunnittelin itsekseni, että ostan tummaa suklaata varastoon ja otan sitä päivittäin kaksi palaa siinä vaiheessa, kun makeannälkä iskee (pettymyksekseni kromi ei tunnu enää auttavan millään lailla, huomaan koko ajan haaveilevani jostain makeasta). Lisäksi päätin ostaa kaalia ja porkkanaa ja tehdä valmiiksi jääkaappiin pientä suikaletta, joka on helppo heittää wokkipannulle, ja kun isompi mieliteko yllättää tekaisen itselleni nopeasti jonkun kasvishässäkän. Mutta tiedän kyllä senkin, että kunhan jaksan sinnitellä nyt muutama päivän, tämä kauhea näläntunne menee ohi, onneksi J.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti